Обрані кращі загальноосвітні навчальні заклади із організації фізкультурно-спортивної роботи

Обрані кращі загальноосвітні навчальні заклади із організації фізкультурно-спортивної роботи


Напередодні Нового Року, 30 грудня, у прес-центрі Житомирської міської ради визначили переможців конкурсу-огляду на визначення найкращої організації фізкультурно-спортивної роботи в загальноосвітніх навчальних закладах міста.

Загальний призовий фонд конкурсу становив 12 тисяч гривень та був розподілений серед закладів переможців, відповідно до набраних балів. Відповідно до запитів шкіл, був придбаний спортивний інвентар, який вручили школам-переможцям.

Переможців привітав заступник міського голови Матвій Хренов. Перше місце у конкурсі отримала ЗОШ №5, друге – Міський колегіум, третє – Екологічний ліцей №24 та ЗОШ №26, четверте ЗОШ №36.

«Цього року у конкурсі взяли участь лише 15 шкіл, тому на наступний рік ми плануємо залучити ще більшу кількість учасників. Також плануємо збільшити призовий фонд для того, щоб мотивувати та зацікавити вчителів фізкультури більш активно займатися дітьми та пропагувати спорт серед школярів»,– розповіла начальник управління у справах сім’ї молоді та спорту Ірина Ковальчук.

Цього ж року між чотирма кращими школами розподілили 12 тис. грн(ЗОШ №5 – 4 тис. грн, міський колегіум – 3 тис. грн, екологічний ліцей №24 і ЗОШ №26 – по 2,5 тис. грн відповідно, – ред.). Зважаючи на визначені суми, у міськраді сформували спецпакети зі спортивним інвентарем, який обирали самі представники навчальних закладів. Сертифікати на його придбання 30 грудня й вручали директорам, завучам і вчителям фізкультури.

Також, з березня 2016 року проводилось соціологічне опитування управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту спільно з управлінням освіти міської ради з метою визначення ставлення мешканців міста до фізичної культури і спорту та визначення потреби у створенні шкільних спортивних клубів.

Опитування проводилось анонімно серед представників батьківських комітетів учнів молодшого шкільного віку. За період дослідження в опитування взяли участь 920 респондентів.

За матеріалом Житомирської міської ради

/Files/images/dlya_novin/1250328809_big.jpg/Files/images/dlya_novin/1008684366_big.jpg/Files/images/dlya_novin/301605185_big.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 861

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Фотогалерея

Ліцей № 26 міста Житомира

Адреса закладу: м. Житомир, проспект Миру 59
Контактний номер: 0412-416-400
E-mail ZOSH_26@ukr.net

© "Ліцей №26 міста Житомира", 2011-2024.

Всі права захищені. Повне або часткове відтворення або розмноження будь-яким способом матеріалів, розміщених на сайті дозволяється тільки із зазначенням авторства і наявного та активного гіперпосилання на сайт http://school26.edukit.zt.ua

Дата останньої зміни 29 Квітня 2024

Цей сайт безкоштовний!